• вторник, 25 јуни 2024
Лутите пиперки во Струмичко се откупуваат по пониски цени од лани

Лутите пиперки во Струмичко се откупуваат по пониски цени од лани

Струмица, 12 март 2024 (МИА) - Лутата пиперка во Струмичко, која најмногу е засадена под пластеници...

АХВ: Ако пратката со пиперките биде вратена во земјава, ќе се издаде налог за нејзино уништување

АХВ: Ако пратката со пиперките биде вратена во земјава, ќе се издаде налог за нејзино уништување

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) соопшти дека вчера, прек...

Во Струмичко почна отупот и извозот на црвената пиперка од пластеници

Во Струмичко почна отупот и извозот на црвената пиперка од пластеници

Струмица, 1 август 2023 (МИА) - Во Струмичко почна откупот на црвената пиперка-куртовска капија прои...

Пица „против комарци“

Пица „против комарци“

Торонто, 7 јули 2023 (МИА) - Летото е синоним за одмор, долги седенки и закуски надвор навечер, но с...

Привршува бербата на пиперката „ајварка“ во Струмичко, откупните цени исти како лани

Привршува бербата на пиперката „ајварка“ во Струмичко, откупните цени исти како лани

Струмица, 20 септември 2022 (МИА) - За десетина денови се очекува да заврши бербата на отворено на пипе...

Зачини и хранливи додатоци за подобро здравје

Зачини и хранливи додатоци за подобро здравје

Лос Анџелес, 15 јули 2022 (МИА)...

Берба на првите чили-пиперки на МВС

Берба на првите чили-пиперки на МВС

Хјустон, 3 ноември 2021 (МИА) - НАСА соопшти дека успешно ги одгледала пр...

Image

Остани поврзан