• понеделник, 17 јуни 2024
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

17 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива неп...

Во Скопје казнети 132 возачи

Во Скопје казнети 132 возачи

Скопје, 15 јуни 2024 (МИА) -  Санкционирани се 132 возачи изминатото деноноќие на територијата...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

15 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива неп...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 јуни 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, п...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

11 јуни 2024/06:00 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива неп...

Сообраќајот на автопатот Скопје - Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост

Сообраќајот на автопатот Скопје - Велес пред Катланово пренасочен преку езерото Младост

Скопје, 6 јуни 2024 (МИА) - На автопатот Скопје - Велес пред Катланово се стопираат тешки моторни во...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

6 јуни 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвив...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

29 мај 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непр...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

27 мај 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно...

Сообраќајот тековно, нема чекања на граничните премини

Сообраќајот тековно, нема чекања на граничните премини

Скопје, 24 мај 2024 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви к...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

18 мај 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвив...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 17 мај 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по намес...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 мај 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните па...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 мај 2024 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по прете...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

10 мај 2024  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непр...

Image

Остани поврзан