• среда, 19 јуни 2024
Во Струмица оштетен билборд на претседателскиот кандидат Бујар Османи

Во Струмица оштетен билборд на претседателскиот кандидат Бујар Османи

Струмица, 22 април 2024 (МИА) - Денеска околу 10 часот во Полициската станица Струмица било пријавен...

Во Русија оштетен нафтовод, нафтена дамка се заканува на животната средина

Во Русија оштетен нафтовод, нафтена дамка се заканува на животната средина

Москва, 3 јули 2023 (МИА) - Поради пукање на нафтовод во северозападната руска Република Коми, 1.000...

АД ЕСМ: Оштетен дел од каналот за снабдување на ХЕЦ Врбен со вода, преостанатиот дел е во функција

АД ЕСМ: Оштетен дел од каналот за снабдување на ХЕЦ Врбен со вода, преостанатиот дел е во функција

Скопје, 30 септември 2022 (МИА) - На доводот Горна Радика, поточно Речки канал, како последица од интен...

Оштетен Споменикот на револуцијата во Тетово

Оштетен Споменикот на револуцијата во Тетово

Тетово, 23 септември 2022 (МИА) - Изминатава ноќ оштетен е Споме...

Јанчева: Оштетен е мојот автомобил, нема да уплашат никого

Јанчева: Оштетен е мојот автомобил, нема да уплашат никого

Скопје, 10 ноември 2021 (МИА) - Претседателка на Советот на Град Скопје и претседателка на ОО СДСМ...

Оспособен е оштетениот цевковод, се нормализира водоснабдувањето во Тетово

Оспособен е оштетениот цевковод, се нормализира водоснабдувањето во Тетово

Тетово, 20 март 2021 (МИА) - Саниран е дефектот на цевководот од новиот водоснаб...

Image

Остани поврзан