• вторник, 18 јуни 2024
Лукаревска: Силна домашна економија, праведен даночен систем, парите кај граѓаните, за европски стандард дома

Лукаревска: Силна домашна економија, праведен даночен систем, парите кај граѓаните, за европски стандард дома

Скопје, 21 април 2024 Интеграцијата е услов за развој на економијата. Затоа ние се обврзавм...

Петровска:  СДСМ вистински се грижи за животната средина, Шар Планина ја направивме Национален парк

Петровска: СДСМ вистински се грижи за животната средина, Шар Планина ја направивме Национален парк

Гостивар, 20 април 2024 (МИА) - Носителката листа во 6 ИЕ, (изборна единица) на СДСМ и коалицијата „...

Image

Остани поврзан