• сабота, 15 јуни 2024
Молк и засилени мерки за безбедност во Кина на 35-годишнината од задушувањето на протестите на плоштадот Тиенмен

Молк и засилени мерки за безбедност во Кина на 35-годишнината од задушувањето на протестите на плоштадот Тиенмен

Пекинг, 4 јуни 2024 (МИА) - Контролни пунктови и редици полициски автомобили се создаваат на главнио...

Изборен молк 

Изборен молк 

Скопје, 7 мај 2024 (МИА) - Од полноќ стапи во сила молкот во пресрет на вториот круг од Претседателс...

На полноќ настапува молк пред вториот круг од претседателските и парламентарните избори на 8 мај

На полноќ настапува молк пред вториот круг од претседателските и парламентарните избори на 8 мај

Скопје, 6 мај 2024 (МИА) - Последен ден од кампањата за вториот круг од седмите претседателски избор...

Трамп казнет со 9.000 долари за нарушување на молкот околу судењето во Њујорк

Трамп казнет со 9.000 долари за нарушување на молкот околу судењето во Њујорк

Вашингтон, 30 април 2024 (МИА) - Судијата Хуан Мерчан пресуди денеска на судењето во Њујорк дека пор...

ДИК: Не сме надлежни за известувањето на медиумите за време на молкот

ДИК: Не сме надлежни за известувањето на медиумите за време на молкот

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - Државната изборна комисија (ДИК) вечерва соопшти дека согласно Изборни...

Од полноќ почнува молкот за претседателските избори на 24 април

Од полноќ почнува молкот за претседателските избори на 24 април

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - Последен ден од кампањата за претседателс...

Во Босна и Херцеговина на полноќ почнува изборниот молк

Во Босна и Херцеговина на полноќ почнува изборниот молк

Бања Лука, 30 септември 2022 (МИА) - Во Босна и Херцеговина на полноќ почнува изборниот молк, што ќе тр...

Изборен молк во Хрватска пред утрешниот втор круг од претседателските избори

Изборен молк во Хрватска пред утрешниот втор круг од претседателските избори

Загреб, 4 јануари 2020 (МИА) - Во Хрватска на полноќ започна изборниот молк во пресрет на утрешниот вто...

Image

Остани поврзан