• вторник, 28 мај 2024
МЗ: Демири ќе разговара со семејството на Леонид Индов околу подмирување на трошоците за неговата рехабилитација

МЗ: Демири ќе разговара со семејството на Леонид Индов околу подмирување на трошоците за неговата рехабилитација

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) - Случајот на Леонид Индов бил разгледан на денешната владина седница...

Славески: Совет на Град Скопје, може единствено да расправа и да донесе одлука за донирање средства од Буџет на Град Скопје

Славески: Совет на Град Скопје, може единствено да расправа и да донесе одлука за донирање средства од Буџет на Град Скопје

Скопје, 22 февруари 2024 Мојот одговор до градоначалникот Арсовска на барањето вонредна седн...

Конзилијарно мислење без наведување на интервенцијата што му е потребна на Леонид Индов, според ФЗОРСМ остава простор за шпекулации   

Конзилијарно мислење без наведување на интервенцијата што му е потребна на Леонид Индов, според ФЗОРСМ остава простор за шпекулации   

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Првостепената комисија на Фондот за зд...

Законите не се засноваат на поединечни случаи, вели Џафери во врска со случајот на Леонид Индов

Законите не се засноваат на поединечни случаи, вели Џафери во врска со случајот на Леонид Индов

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) – Не може да има законски измени и решенија заради одредени случаи. Р...

Манолева: Родителите на Леонид не побараа мислење дали неговата рехабилитација може да се изврши во нашите установи

Манолева: Родителите на Леонид не побараа мислење дали неговата рехабилитација може да се изврши во нашите установи

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Родителите воопшто немаат побарано никакво мислење од соодветна инс...

Манолева: Универзитетската клиника за физикална медицина има можност за рехабилитација на неподвижни пациенти

Манолева: Универзитетската клиника за физикална медицина има можност за рехабилитација на неподвижни пациенти

Тетово, 21 февруари 2024 (МИА) – Заменик министерката за здравство во техничката Влада Маја Манолева...

Image

Остани поврзан