• вторник, 25 јуни 2024
Маричиќ: Нашата свест за одржливост и грижа за околината е вредност на сите вработени во Секретаријатот за европски прашања

Маричиќ: Нашата свест за одржливост и грижа за околината е вредност на сите вработени во Секретаријатот за европски прашања

Скопје, 22 април 2024 Денес, на покана на вицепремиерот Маричиќ, вработените во Секретаријат...

Новинарот Петар Ставрев засади дрвце во алејата на добитници на наградата за животно дело

Новинарот Петар Ставрев засади дрвце во алејата на добитници на наградата за животно дело

Битола, 11 ноември 2022 (МИА) - Петар Ставрев, годинешнио...

Image

Остани поврзан