• понеделник, 20 мај 2024
Димитријевиќ го однесе УНИКС до историски пласман во ВТБ Јунајтед лигата

Димитријевиќ го однесе УНИКС до историски пласман во ВТБ Јунајтед лигата

Москва, 14 април 2024 (МИА) – Благодарение на македонскиот репрезентативец Ненад Димитријевиќ, екипа...

Рајковиќ: Димитријевиќ беше незапирлив

Рајковиќ: Димитријевиќ беше незапирлив

Москва, 6 март 2024 (МИА) - Тренерот на ЦСКА Москва, Емил Рајковиќ, го пофали сонародникот и македон...

Димитријевиќ во симболичната петорка на колото во ВТБ лигата

Димитријевиќ во симболичната петорка на колото во ВТБ лигата

Москва, 5 март 2024 (МИА) - ВТБ-лигата ја претстави својата идеална петорка за оваа недела. Во неа с...

Димитријевиќ МВП на плејофот во ВТБ-лигата

Димитријевиќ МВП на плејофот во ВТБ-лигата

Москва, 17 мај 2023 (МИА) – Македонскиот кошаркар и играч на УНИКС Казан, Ненад Димитријевиќ, ја доб...

Црвена ѕвезда и Партизан немаат покана за настап во ВТБ-лигата

Црвена ѕвезда и Партизан немаат покана за настап во ВТБ-лигата

Москва, 8 јуни 2022 (МИА) –

Image

Остани поврзан