• недела, 14 јули 2024
Без вода неколку улици во населбата Лисиче

Без вода неколку улици во населбата Лисиче

Скопје, 10 јули 2024 (МИА) -  Без вода денеска од 8:00 часот се корисниците од улиците „Горно Л...

Без вода делови од Долно Лисиче и населба Драчево

Без вода делови од Долно Лисиче и населба Драчево

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Заради изведување на водоводен приклучок Ф 300мм. на улица „Живко Фирфов...

Повеќе часа поголем дел од Дебар без вода

Повеќе часа поголем дел од Дебар без вода

Дебар, 6 јули 2024 (МИА) - Од технички причини повеќе часа без вода е поголемиот дел од градот Дебар...

Жителите на валандовско Казандол еден месец немаат вода

Жителите на валандовско Казандол еден месец немаат вода

Валандово, 6 јули 2024 (МИА) - Заради пресушување на бунарот од кој валандовското село Казандал се с...

Поради дефект на водоводната мрежа утре од 8 часот без вода жителите од неколку улици во Општина Гази Баба

Поради дефект на водоводната мрежа утре од 8 часот без вода жителите од неколку улици во Општина Гази Баба

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното...

Без вода населба Ченто

Без вода населба Ченто

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Поради дефект на затворач на улицата „Методија Андонов Ченто“ бб, денеск...

Поради дефект без вода дел од Кисела Вода

Поради дефект без вода дел од Кисела Вода

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Поради уличен водоводен дефект од ф 100мм на ул. „Борис Трајковски“ бб (...

Без вода неколку улици во Автокоманда

Без вода неколку улици во Автокоманда

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на „16 Македонска бригада“ (парк шума Гази Баба), д...

Без вода утрово коисниците од скопската населба Ченто

Без вода утрово коисниците од скопската населба Ченто

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Поради поправка на затварач (Шибер) од ф 250 мм на ул. Методија Андонов...

Без вода делови од Центар

Без вода делови од Центар

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Заради изведување водоводен приклучок од Ф-80 мм на ул. „Дебарца“ бр.63...

Без вода корисниците од Нерези

Без вода корисниците од Нерези

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) -  Без вода денеска од 11:50 часот ќе бидат корисниците од скопско Не...

Без вода корисниците на улица „Ловќенска“ 33

Без вода корисниците на улица „Ловќенска“ 33

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) - Поради санирање на приклучна цевка од 5/4 денеска ќе има прекин во водос...

Без вода утре улиците „Франклин Рузвелт“ и „Ристо Равановски“

Без вода утре улиците „Франклин Рузвелт“ и „Ристо Равановски“

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) -  Без вода утре од 08:00 часот ќе бидат дел од корисниците од улицит...

Без вода корисниците од улица „Дижонска“

Без вода корисниците од улица „Дижонска“

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) - Без вода денеска од 8:50 часот се корисниците од улица „Дижонска“....

Прекин во водоснабдувањето за утре најавено во Делчево

Прекин во водоснабдувањето за утре најавено во Делчево

Делчево, 2 јули 2024 (МИА) - Прекин на водоснабдувањето во  Делчево и околните места, за утре н...

Image

Остани поврзан