• среда, 19 јуни 2024
Олимписките прстени, тешки 30 тони, поставени на Ајфеловата кула

Олимписките прстени, тешки 30 тони, поставени на Ајфеловата кула

  Париз, 7 јуни 2024 (МИА) – Петте олимписки прстени, кои тежат вкупно 30 тони, изминат...

Олимписките кругови ќе бидат изложени на Ајфеловата кула

Олимписките кругови ќе бидат изложени на Ајфеловата кула

  Париз, 9 април 2024 (МИА) – Олимписките прстени ќе бидат изложени на Ајфеловата кула,...

Штрајк на вработените во Ајфеловата кула поради нејзино неодржување

Штрајк на вработените во Ајфеловата кула поради нејзино неодржување

Париз, 19 февруари 2024 (МИА) - Вработените на Ајфеловата кула во Париз денеска ја напуштија работат...

Ајфеловата кула кратко евакуирана, заканата за бомба е лажна

Ајфеловата кула кратко евакуирана, заканата за бомба е лажна

Париз, 12 август 2023 (МИА) - Околу два часа откако властите ја евакуираа Ајфеловата кула поради зак...

Ајфеловата кула евакуирана по закана за бомба

Ајфеловата кула евакуирана по закана за бомба

Париз, 12 август 2023 (МИА) - Ајфеловата кула и околните области на француската престолнина денеска...

Ајфеловата кула може да се урне, без итни поправки

Ајфеловата кула може да се урне, без итни поправки

Париз, 5 јули 2022 (МИА) - Од 20...

Дел од скалите на Ајфеловата кула продаден за над 274.000 евра

Дел од скалите на Ајфеловата кула продаден за над 274.000 евра

Париз, 2 декември 2020 (МИА) - Дел од скалите на Ајфеловата кула со околу 14 скалила, беше продаден на...

Отворен Дизниленд Париз и највисокиот кат на Ајфеловата кула

Отворен Дизниленд Париз и највисокиот кат на Ајфеловата кула

Париз, 15 јули 2020 (МИА) - Француската туристичка индустрија денеска доби потстрек со делумното отвара...

Ајфеловата кула повторно отворена од следната седмица

Ајфеловата кула повторно отворена од следната седмица

Париз, 18 јуни 2020 (МИА) - Ајфеловата кула во Париз е предвидено повторно да биде отворена за јавноста...

Ајфеловата кула се отвора повторно на 25 јуни

Ајфеловата кула се отвора повторно на 25 јуни

Париз, 9 јуни 2020 (МИА) - Ајфеловата кула ќе биде повторно отворена за посетителите на 25 јуни по трим...

Image

Остани поврзан