• вторник, 18 јуни 2024
Општина Дебар продолжува со проекти за подобрување на патната инфраструктура

Општина Дебар продолжува со проекти за подобрување на патната инфраструктура

Дебар, 22 април 2024 (МИА) - Општина Дебар продолжува со реализација на проекти во насока на подобру...

Бочварски: Патната инфраструктура значително подобрена

Бочварски: Патната инфраструктура значително подобрена

Куманово, 22 јули 2022 (МИА) - Патната инфраструктура во државата значително

Image

Остани поврзан