• недела, 14 јули 2024
Прилепски Комуналец има проблем со отпадната пластика, селекцијата на отпадот најважна

Прилепски Комуналец има проблем со отпадната пластика, селекцијата на отпадот најважна

Прилеп, 18 ноември 2023 (МИА) - Прилепски „Комуналец“ со месеци не може да најде решение за отпаднат...

Image

Остани поврзан