• недела, 10 декември 2023

Без вода дел од општина Гази Баба

Без вода дел од општина Гази Баба

Скопје, 30 септември 2023 (МИА) - ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје известува дека денеска,  од 18:15 часот, без вода ќе бидат улиците „Томас Минцер“, „Тодор Чопов“, „Тодор Ецов“ и „Сава Михајлов“, општина Гази Баба.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради уличен дефект ф 80 мм на улица „Томас Минцер“ бр.16.

Корисниците ќе бидат без вода од 18:15 часот до санирање на дефектот. ир

 

Фото: МИА архива

Остани поврзан