• четврток, 23 мај 2024

Без вода дел од корисниците на ул. „Киро Крстевски Платник“ и „Рајко Жинзифов“

Без вода дел од корисниците на ул. „Киро Крстевски Платник“ и „Рајко Жинзифов“

Скопје, 13 март 2023 (МИА) - Поради дефект во шахта ф 2“ на ул. „Киро Крстевски Платник“ раскрсница со „Рајко Жинзифов“, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците на овие две улици.

Од ЈП Водовод и Kанализација-Скопје информираа дека корисниците на дел од ул. „Киро Крстевски Платник“ и дел од „Рајко Жинзифов“ ќе бидат без вода од 11:00 часот до санирање на дефектот. цр/дма/

Фото:МИА

Остани поврзан