• среда, 17 јули 2024
Астрономски календар

Скопје, 25 јуни 2024 (МИА) - Денеска е втроник, 25 јуни 2024 година, 177-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 189 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 13 минути.

Денов трае 15 часа и 13 минути.

Месечината, која е во фаза на полна месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 8 часот и 20 минути.

###

Остани поврзан