• понеделник, 15 јули 2024
Астрономски календар

Скопје, 8 јуни 2024 (МИА) - Денеска е сабота, 8 јуни 2024 година, 160-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 206 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 58 минути, а ќе зајде во 20 часот и 8 минути.

Денов трае 15 часа и 9 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина ќе изгрее во 6 часот и 10 минути, а ќе зајде во 22 часот и 32 минути.

###

Остани поврзан