• понеделник, 05 јуни 2023

Харис Сулејман

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

Меѓународна научна конференција: Враќање на урбаниот и технизираниот човек кон природата

Меѓународна научна конференција: Враќање на урбаниот и технизираниот човек кон природата

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Враќањето на урбаниот и технизираниот човек кон природата ќе биде во фокусот на ме...

БВМ и ЗНЧП бараат одговор од Град Скопје зошто ученичките од средните училишта не добиваат бесплатни менструални производи

БВМ и ЗНЧП бараат одговор од Град Скопје зошто ученичките од средните училишта не добиваат бесплатни...

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Балканска Водна Мрежа во соработка во Здружениеto на новинари за човекови права во...

Отворен штаб на Градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на ул. „Македонија“

Отворен штаб на Градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на ул. „Македонија“

Скопје, 19 април 2023 (МИА) - Во присуство на партискиот лидер Христијан Мицкоски п...

Во полицијата пријавени повреди на двајца работници

Во полицијата пријавени повреди на двајца работници

Скопје, 8 април 2023 (МИА) - Министерството за внатрешн...

Арсовска бара поддршка од советниците за еко-автобусите

Арсовска бара поддршка од советниците за еко-автобусите

Скопје, 30 март 2023 (МИА) - Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска на прес-конференција пр...

Арсовска за МИА: Нема да се откажам, ќе издржам поради принципите во кои лично верувам

Арсовска за МИА: Нема да се откажам, ќе издржам поради принципите во кои лично верувам

Скопје, 4 февруари 2023 (МИА) - Од самиот почеток на мојот мандатот почна процесот на вет...

Град Скопје: Реконструкцијата на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ е во завршна фаза

Град Скопје: Реконструкцијата на бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ е во завршна фаза

Скопје, 22 јануари 2023 (МИА) - Град Скопје соопшти дека реконструкцијата на бул. „Митрополит Теодосиј Гологан...

ОБСЕ: Инцидентот со хакираната страница потсетник за кибер-заканите

ОБСЕ: Инцидентот со хакираната страница потсетник за кибер-заканите

Скопје, 21 јануари 2023 година (МИА) – Официјалната Фејсбук страницана Мисијата на ОБСЕ во Скопје беше неодамна хакирана. В...

Николовски на Берлинската Конференција: Подготвени сме заеднички да ги ублажиме последиците од климатските промени

Николовски на Берлинската Конференција: Подготвени сме заеднички да ги ублажиме последиците од клима...

Скопје, 21 јануари 2023 (МИА) - Глобалните кризи бараат глобален одговор и акција. Подготвени сме заеднички да...

Image