• e mërkurë, 24 korrik 2024
Baçovski: Në fund të vitit do të kemi shfrytëzim të IPARD të barabartë me disa anëtarë të BE-së

Baçovski: Në fund të vitit do të kemi shfrytëzim të IPARD të barabartë me disa anëtarë të BE-së

Shkup, 24 janar 2024 (MIA) - Në këtë moment mund të them me siguri se kemi arritur për një periudhë...

MBPEU: Afati i aplikimit për thirrjen e parë publike nga programi i ri IPARD 3 për masat 1 dhe 7 është shtyrë deri më 30 tetor

MBPEU: Afati i aplikimit për thirrjen e parë publike nga programi i ri IPARD 3 për masat 1 dhe 7 është shtyrë deri më 30 tetor

Shkup, 13 tetor 2023 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave informon se...

Marrëveshje financiare për IPARD 3, zgjerohen mundësitë për investim në bujqësi

Marrëveshje financiare për IPARD 3, zgjerohen mundësitë për investim në bujqësi

Shkup, 2 tetor 2023 (MIA) - Nëntëdhjetë e shtatë milionë euro mjete evropiane të pakthyeshme do të n...

Nënshkrimi i marrëveshjes financiare për IPARD 3

Nënshkrimi i marrëveshjes financiare për IPARD 3

Shkup, 2 tetor 2023 (MIA) - Në Shkup sot do të mbahet ngjarje zyrtare për nënshkrimin e marrëveshjes...

Mariçiq: Programin e ardhshëm IPARD, bujqit nga Maqedonia e Veriut duhet ta shfrytëzojnë si qytetarë të shtetit anëtar të BE-së

Mariçiq: Programin e ardhshëm IPARD, bujqit nga Maqedonia e Veriut duhet ta shfrytëzojnë si qytetarë të shtetit anëtar të BE-së

Shkup, 15 shtator 2023 (MIA) - Zëvendës kryeministri Bojan Mariçiq sot qëndroi për vizitë pune në Pr...

Mundësitë dhe kriteret për shfrytëzimin e mjeteve nga IPARD 3 janë prezantuar para struganëve

Mundësitë dhe kriteret për shfrytëzimin e mjeteve nga IPARD 3 janë prezantuar para struganëve

Strugë, 13 shtator 2023 (MIA) - Afaristë, biznesmenë, bujq nga Struga d...

IPARD 3 risi- pagesë paradhënie deri në 50 për qind nga mbështetja menjëherë pas nënshkrimit të kontratës

IPARD 3 risi- pagesë paradhënie deri në 50 për qind nga mbështetja menjëherë pas nënshkrimit të kontratës

Shkup, 9 shtator 2023 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave (MBPEU) për...

Me thirrjen e parë publike nga IPARD 3 janë në dispozicion 30 milionë euro

Me thirrjen e parë publike nga IPARD 3 janë në dispozicion 30 milionë euro

Shkup, 5 shtator 2023 (MIA) - Me thirrjen e parë publike nga Programi IPARD 3, janë në dispozicion 3...

Nikollovski: Me mbështetjen e BE-së po sigurojmë pajisje të re për bankën Gen në Institutin e Duhanit në Prilep

Nikollovski: Me mbështetjen e BE-së po sigurojmë pajisje të re për bankën Gen në Institutin e Duhanit në Prilep

 Shkup, 23 gusht 2023 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço N...

Deri në fund të gushtit pritet të publikohet thirrja e parë nga IPARD 3

Deri në fund të gushtit pritet të publikohet thirrja e parë nga IPARD 3

Shkup, 8 gusht 2023 (MIA) - Thirrja e parë nga Programi IPARD 3 pritet të shpallet deri në fund të g...

Prej sot fillon thirrja e fundit IPARD 2, afati i fundit për aplikim është 18 shtatori

Prej sot fillon thirrja e fundit IPARD 2, afati i fundit për aplikim është 18 shtatori

Shkup, 4 gusht 2023 (MIA) - Gjithsej 8.8 milionë euro do të jetë mbështetja financiare e thirrjes së...

Nikollovski: Nga IPARD 2 nuk do të kthejmë asnjë euro, kemi më shumë marrëveshje nga Serbia, Shqipëria dhe Mali i Zi  së bashku

Nikollovski: Nga IPARD 2 nuk do të kthejmë asnjë euro, kemi më shumë marrëveshje nga Serbia, Shqipëria dhe Mali i Zi së bashku

Shkup, 3 gusht 2023 (MIA) - Gjithsej 8.8 milionë euro do të jetë mbështetja financiare në thirrjen e...

Nesër pritet shpallja e konkursit të fundit IPARD 2, vendi i gatshëm për fillim të IPARD 3

Nesër pritet shpallja e konkursit të fundit IPARD 2, vendi i gatshëm për fillim të IPARD 3

Shkup, 3 gusht 2023 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Ljupço N...

Nikollovski: Nga Brukseli pritet marrëveshja financiare për IPARD 3, menjëherë më pas të parët në rajon do të fillojmë me realizimin

Nikollovski: Nga Brukseli pritet marrëveshja financiare për IPARD 3, menjëherë më pas të parët në rajon do të fillojmë me realizimin

Shkup, 1 gusht 2023 (MIA) - Në disa ditët e ardhshme pritet Brukseli pritet ta dërgojë  marrëve...

Nikollovski: Maqedonia e Veriut është lider në rajon në shfrytëzimin e mjeteve nga programi IPARD

Nikollovski: Maqedonia e Veriut është lider në rajon në shfrytëzimin e mjeteve nga programi IPARD

Manastir, 16 qershor 2023 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave i ndau...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR