• e enjte, 25 korrik 2024
KB-ja vlerësoi se do të nevojiten 15 vite dhe miliona dollarë për t'u pastruar Gaza

KB-ja vlerësoi se do të nevojiten 15 vite dhe miliona dollarë për t'u pastruar Gaza

Nju-Jork, 15 korrik 2024 (MIA) - Kombet e Bashkuara kanë vlerësuar situatën në Gazë dhe kanë arritur...

Pas stuhisë së djeshme, raportime të reja për makina të dëmtuara në Shkup, rrëshqitje të dheut afër fshatit Drenovë

Pas stuhisë së djeshme, raportime të reja për makina të dëmtuara në Shkup, rrëshqitje të dheut afër fshatit Drenovë

Shkup, 28 qershor 2024 (MIA) - Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) informoi mëngjesin e sotëm se ende...

QMK: Shtëpi të përmbytura, bodrume, garazhe, rrugë, pemë të rrëzuara, ndërprerje të rrymës dhe internetit

QMK: Shtëpi të përmbytura, bodrume, garazhe, rrugë, pemë të rrëzuara, ndërprerje të rrymës dhe internetit

Shkup, 27 qershor 2024 (MIA) - Stuhia e fuqishme që ka goditur pas...

Po sanohen pasojat nga moti i ligë në Tetovë dhe Shkup, raportime të shumta për dëme materiale

Po sanohen pasojat nga moti i ligë në Tetovë dhe Shkup, raportime të shumta për dëme materiale

Shkup, 25 qershor 2024 (MIA) - Situata pas stuhisë së pardjeshme që përfshiu Tetovën, Shkupin dhe ko...

QMK kumtoi mënyrën e kompensimit ndaj qytetarëve që kanë pësuar dëme nga fatkeqësitë natyrore

QMK kumtoi mënyrën e kompensimit ndaj qytetarëve që kanë pësuar dëme nga fatkeqësitë natyrore

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza (QMK) Stojançe Angellov sot...

Po sanohen dëmet nga moti i ligë në Shkup dhe Tetovë

Po sanohen dëmet nga moti i ligë në Shkup dhe Tetovë

Shkup, 24 qershor 2024 (MIA) - Në rajonin e Shkupit dhe të Tetovës po sanohen dëmet nga stuhia e dje...

QMK: Përmbytje dhe dëme nga stuhitë e objekteve, sipërfaqeve bujqësore, rrugëve dhe automjeteve

QMK: Përmbytje dhe dëme nga stuhitë e objekteve, sipërfaqeve bujqësore, rrugëve dhe automjeteve

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në numrin e vetëm të Emergjencës 112 në QMK, dje nga pasditja deri në orë...

Bujqit t'i mbrojnë të mbjellat, reshjet e kohëpaskohshme të volitshme për paraqitje të barërave të këqija, sëmundjeve dhe dëmtuesve

Bujqit t'i mbrojnë të mbjellat, reshjet e kohëpaskohshme të volitshme për paraqitje të barërave të këqija, sëmundjeve dhe dëmtuesve

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Moti i ndryshueshëm me reshje të kohëpaskohshme të shiut është i për...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR