• e hënë, 22 korrik 2024
Gerapetritis: Nëse Maqedonia e Veriut vazhdon me këtë politikë, kemi mjete për presion shtesë në nivel dypalësh dhe ndërkombëtar

Gerapetritis: Nëse Maqedonia e Veriut vazhdon me këtë politikë, kemi mjete për presion shtesë në nivel dypalësh dhe ndërkombëtar

Athinë, 22 korrik 2024 (MIA) - Nëse Maqedonia e Veriut vazhdon me këtë...

Sipas interpretimit tonë rreth Marrëveshjes së Prespës, jemi të qëndrimit se nuk e shkelim marrëveshjen me Greqinë, thotë Mucunski

Sipas interpretimit tonë rreth Marrëveshjes së Prespës, jemi të qëndrimit se nuk e shkelim marrëveshjen me Greqinë, thotë Mucunski

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Tema e Marrëveshjes së Prespës shumë pak është hapur në Samitin e NATO...

Micotakis: Greqia nuk do t'i zbulojë armët që i ka në dispozicion nëse vendi fqinj vazhdon me taktikën aktuale

Micotakis: Greqia nuk do t'i zbulojë armët që i ka në dispozicion nëse vendi fqinj vazhdon me taktikën aktuale

Athinë, 12 korrik 2024 (MIA) - Greqia në këtë moment nuk do t'i zbulojë armët që i ka në dispozicion...

Amiras: Nga pala greke nuk është planifikuar takim i Micotakisit me Mickoskin

Amiras: Nga pala greke nuk është planifikuar takim i Micotakisit me Mickoskin

Athinë, 9 korrik 2024 (MIA) - Qëndrimi se çështja me “shkeljen e Marrëveshjes së Prespës nga shteti...

Mediumet greke: Siljanovska thotë se sillen me përgjegjësi ndaj Marrëveshjes së Prespës, dyshon nëse e njejta vlen edhe për Greqinë

Mediumet greke: Siljanovska thotë se sillen me përgjegjësi ndaj Marrëveshjes së Prespës, dyshon nëse e njejta vlen edhe për Greqinë

Athinë, 5 korrik 2024 (MIA) - Nën titullin "Maqedoni e Veriut-Gordana S...

Ageler: Nuk ka negociata të reja as për Prespën, as me Bullgarinë për BE

Ageler: Nuk ka negociata të reja as për Prespën, as me Bullgarinë për BE

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Nuk ka negociata të reja as për Prespën, as me Bullgarinë për BE. Ato...

Nimic: BE-ja bëri gabim historik që nuk e lëvizi shpejtë anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në Union

Nimic: BE-ja bëri gabim historik që nuk e lëvizi shpejtë anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në Union

Athinë, 29 qershor 2024 (MIA) - Bashkimi Evropian bëri gabim historik që e shtyu procesin e anëtarës...

MPJ: Plotësisht i respektojmë detyrimet e ndërmarra nga marrëveshjet ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Marrëveshjen e Prespës

MPJ: Plotësisht i respektojmë detyrimet e ndërmarra nga marrëveshjet ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Marrëveshjen e Prespës

Shkup, 28 qershor 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë së Jashtme kumtoi se i res...

Micotakis e informoi Këshillin Evropian për

Micotakis e informoi Këshillin Evropian për "shkeljen e drejtpërdrejtë të Marrëveshjes së Prespës nga presidentja dhe kryeministri i Maqedonisë së Ver...

Athinë, 28 qershor 2024 (MIA) - Kryeministri grek Kirjakos Micotakis gjatë mbledhjes së djeshme të K...

Micotakis: I paralajmërojmë fqinjët tanë verior- nuk e keni nisur mirë, ndaloni të bëni llogari pa hanxhiun

Micotakis: I paralajmërojmë fqinjët tanë verior- nuk e keni nisur mirë, ndaloni të bëni llogari pa hanxhiun

Athinë, 26 qershor 2024 (MIA) - Mesazh dhe paralajmërim për Shkupin dhe Tiranën dërgoi kryeministri...

Cipras: BE-ja dhe bashkësia ndërkombëtare duhet të shprehin qartë pasojat e mosrespektimit të Marrëveshjes së Prespës

Cipras: BE-ja dhe bashkësia ndërkombëtare duhet të shprehin qartë pasojat e mosrespektimit të Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 25 qershor 2024 (MIA) - BE-ja dhe bashkësia ndërkombëtare duhet t'i bëjnë të qarta pasojat q...

Gerapetritis: Mospërdorimi i emrit kushtetues të Maqedonisë së Veriut  është shkelje e Marrëveshjes së Prespës

Gerapetritis: Mospërdorimi i emrit kushtetues të Maqedonisë së Veriut është shkelje e Marrëveshjes së Prespës

Bruksel, 24 qershor 2024 (MIA) - Liderët shtetërorë dhe politikë të Maqedonisë së Veriut kanë z...

Micotakis: Shkupi të kuptojë se nuk mund të luajë me Athinën për çështjen e emrit

Micotakis: Shkupi të kuptojë se nuk mund të luajë me Athinën për çështjen e emrit

Athinë, 20 qershor 2024 (MIA) - Më pyetni se ç'po ndodhë, ju them nuk mund të vazhdoni kështu....

Në Athinë filloi Konferenca Ndërkombëtare për Paqe dhe Zhvillim të Qëndrueshëm të

Në Athinë filloi Konferenca Ndërkombëtare për Paqe dhe Zhvillim të Qëndrueshëm të "Institutit Aleksis Cipras" dhe "Fondacionit Zaev"

Athinë, 17 qershor 2024 (MIA) - Me rastin e gjashtëvjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes së P...

Cipras:

Cipras: "Instituti Aleksis Cipras" fillon rrugëtimin e tij me Konferencën ndërkombëtare në bashkorganizim me "Fondacioni Zaev"

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Ish-kryeministri grek Aleksis Cipras sot paradite, përmes Fejsb...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR