• e enjte, 25 korrik 2024
Gjykata Kushtetuese:  Funksioni i gjykatësit kushtetues nuk ndalet në bazë të pensionit të pleqërisë

Gjykata Kushtetuese: Funksioni i gjykatësit kushtetues nuk ndalet në bazë të pensionit të pleqërisë

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Funksioni i gjykatësit kushtetues nuk ndalet në bazë të realizimit të...

Kuvendi konfirmoi se ka arritur njoftimi për pensionimin e gjyqtares kushtetuese, Dobrilla Kacarska

Kuvendi konfirmoi se ka arritur njoftimi për pensionimin e gjyqtares kushtetuese, Dobrilla Kacarska

Shkup, 5 korrik, 2024 (MIA) - Këshilli gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 2 korr...

Bazat për ndërprerje të funksionit të gjykatësit kushtetues i rregullon Kushtetuta, thotë Kostadinovski për Kacarskën

Bazat për ndërprerje të funksionit të gjykatësit kushtetues i rregullon Kushtetuta, thotë Kostadinovski për Kacarskën

Shkup, 4 korrik 2024 (MIA) - Bazat për ndërprerje të funksionit të gjykatësit kushtetues i rreg...

Kacarska: Nuk do të propozoj asnjë kandidat për kryetar të Gjykatës Kushtetuese

Kacarska: Nuk do të propozoj asnjë kandidat për kryetar të Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Dobrilla Kacarska, sonte tha se nuk do...

Lloga: VMRO-DPMNE të mos sillet si në fushatë zgjedhore

Lloga: VMRO-DPMNE të mos sillet si në fushatë zgjedhore

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Dënojmë ashpër gjuhën denigruese të partisë politike që pretendon të qeve...

Ambasadorja gjermane Dreksler drejtuar Kacarskës: Forca dhe përkushtimi juaj do të mbeten frymëzim për shumicën

Ambasadorja gjermane Dreksler drejtuar Kacarskës: Forca dhe përkushtimi juaj do të mbeten frymëzim për shumicën

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Dobrilla Kacarska sot realizoi taki...

Kacarska në takim me shefen e misionit për vëzhgim të zgjedhjeve pranë OSBE/ODIHR-së, Xhilian Stirk

Kacarska në takim me shefen e misionit për vëzhgim të zgjedhjeve pranë OSBE/ODIHR-së, Xhilian Stirk

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Kryetarja e Gjykatës kushtetuese, Dobrilla Kacarska ka realizuar takim...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR