• e mërkurë, 24 korrik 2024
Shfuqizohen masat buxhetore për KOVID, nga ky zë janë shkurtuar 620 milionë denarë

Shfuqizohen masat buxhetore për KOVID, nga ky zë janë shkurtuar 620 milionë denarë

 Shkup, 17 korrik 2024 (MIA) - Ministrja e Financave, Gordana Dimitrieska Koçoska sot ka bërë t...

Panel i ZZHTI-së: Fjalët boshe duhet të zëvendësohen me veprime sepse mbi 90 për qind e të rinjve që tashmë janë larguar nga vendi nuk duan të kthehen

Panel i ZZHTI-së: Fjalët boshe duhet të zëvendësohen me veprime sepse mbi 90 për qind e të rinjve që tashmë janë larguar nga vendi nuk duan të kthehen

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Më shumë se dy të tretat e të rinjve në vend nuk kanë interes për t'iu bashkuar partive p...

Eurodeputetët kërkojnë masa për të parandaluar

Eurodeputetët kërkojnë masa për të parandaluar "ndërhyrjen ruse" në BE

Bruksel, 1 prill 2024 (MIA) – Eurodeputetët nga radhët e socialdemokratëve, liberalëve, të gjelbërve...

Kovaçevski pret që Propozim-ligji për masat kufizuese sërish ta kalojë filtrin e qeverisë

Kovaçevski pret që Propozim-ligji për masat kufizuese sërish ta kalojë filtrin e qeverisë

 Shkup, 3 shkurt 2024 (MIA) - Ish-kryeministri dhe kryetar i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski pret q...

Caktohen masa kujdesi për Vasevin dhe Nuhiun të dyshuar për rastin e onkologjisë

Caktohen masa kujdesi për Vasevin dhe Nuhiun të dyshuar për rastin e onkologjisë

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Gjykatësi i procedurës paraprake në Gjykatën Themelore Penale Shkup ka...

Caktohen masa kujdesi për Vasevin dhe Nuhiun të dyshuar për rastin e onkologjisë

Caktohen masa kujdesi për Vasevin dhe Nuhiun të dyshuar për rastin e onkologjisë

Shkup, 31 janar 2024 (MIA) - Gjykatësi në procedurë paraprake në Gjykatën Themelore Penale Shkup ka...

Qeveria: Propozim ndryshimet e Ligjit për masat kufizuese mbështeten njëzëri dhe i dorëzohen Kuvendit

Qeveria: Propozim ndryshimet e Ligjit për masat kufizuese mbështeten njëzëri dhe i dorëzohen Kuvendit

Shkup, 26 janar 2024 (MIA) - Pres shërbimi qeveritar sonte informoi se në seancën e 221-të të Qeveri...

Nikollovski prezantoi masat mbështetëse për këtë vit, 2024-ta do të jetë vit i masave të reja për blegtorinë

Nikollovski prezantoi masat mbështetëse për këtë vit, 2024-ta do të jetë vit i masave të reja për blegtorinë

Shkup, 25 janar 2024 (MIA) – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikoll...

KE-ja propozon pesë inciativa për focimin e sigurisë ekonomike të BE-së

KE-ja propozon pesë inciativa për focimin e sigurisë ekonomike të BE-së

Bruksel, 24 janar 2024 (MIA) - Komisioni evropian sot miratoi pesë inci...

Trençevska: Masa të reja për qytetarët pas zgjedhjeve, në fokus do të jenë kategoria e cënueshme sociale

Trençevska: Masa të reja për qytetarët pas zgjedhjeve, në fokus do të jenë kategoria e cënueshme sociale

Shkup, 15 janar 2024 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska në brifingu...

Gjykata Penale për rastin në M-NAV: Gjykata vepron në bazë të dokumentacionit/dëshmive të dorëzuara nga PTHP dhe  MPB

Gjykata Penale për rastin në M-NAV: Gjykata vepron në bazë të dokumentacionit/dëshmive të dorëzuara nga PTHP dhe MPB

Shkup, 7 janar 2024 (MIA) - Gjykata kryesisht vepron në bazë të dokumentacionit/provave të dorëzuara...

MMJPH: Hyjnë në fuqi rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmimit të grimcave të suspenduara PM 10 në Shkup

MMJPH: Hyjnë në fuqi rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmimit të grimcave të suspenduara PM 10 në Shkup

Shkup, 27 dhjetor 2023 (MIA) - Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sot informoi...

Arsovska: Ndërmarrim masa kundër ndotjes, por nevojitet përfshirja e të gjitha institucioneve e prekura

Arsovska: Ndërmarrim masa kundër ndotjes, por nevojitet përfshirja e të gjitha institucioneve e prekura

Shkup, 25 dhjetor 2023 (MIA)  -  Kompetencat dhe resurset e Qytetit të Shkupit për përball...

MBPEU: Fermerët të aplikojnë për masën 1.7 pagesë direkte shtesë nga nënmasa 1.4. për kulturat bimore

MBPEU: Fermerët të aplikojnë për masën 1.7 pagesë direkte shtesë nga nënmasa 1.4. për kulturat bimore

Shkup, 19 dhjetor 2023 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave rikujton të...

Kovaçevski: Me buxhetin për vitin 2024 rreth 100 milionë euro shtesë për pensionet

Kovaçevski: Me buxhetin për vitin 2024 rreth 100 milionë euro shtesë për pensionet

Shkup, 27 nëntor 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski deklaroi se me buxhetin për vitin 2024...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR