• e hënë, 20 maj 2024
Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Bujar Osmani: Fitore e thellë e Fronit Evropian, ai bëhet një lokomotivë e madhe për të ardhmen evropiane për shtetin tonë

Tetovë, 23 prill 2024 (MIA) - Kandidati presidencial i Fronitit Evropia...

Në Strumicë është dëmtuar një billbord i kandidatit për president Bujar Osmani

Në Strumicë është dëmtuar një billbord i kandidatit për president Bujar Osmani

Strumicë, 22 prill 2024 (MIA) - Sot rreth orës 10 në Stacionin policor Strumicë është raportuar se n...

Osmani: Nga vendimi i të rinjve varet se kush do ta udhëheqë vendin dhe çfarë të ardhme ofron

Osmani: Nga vendimi i të rinjve varet se kush do ta udhëheqë vendin dhe çfarë të ardhme ofron

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Nga vendimi i të rinjve, sipas kandidatit për president të Maqedonisë s...

VLEN: Bujar Osmani është supermjeshtri i korrupsionit në këtë shtet

VLEN: Bujar Osmani është supermjeshtri i korrupsionit në këtë shtet

Shkup, 15 prill 2024 Derisa po zhvillohet kjo fushatë zgjedhore, kur oponentët tanë vazhdimi...

Osmani në Radovish dhe Shtip: T’i vendosim mur izolimit dhe bllokadës

Osmani në Radovish dhe Shtip: T’i vendosim mur izolimit dhe bllokadës

Shkup, 11 prill 2024 Karvani i Frontit Europian sot ka zbarkuar në Radovish dhe Shtip. Kandi...

Osmani në debat për Ditën Ndërkombëtare të Romëve: Qëllimi i

Osmani në debat për Ditën Ndërkombëtare të Romëve: Qëllimi i "Frontit Evropian" është ta shndërrojë Marrëveshjen Kornizë të Ohrit në një lëvizje polit...

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Përkundër pushtetit të kufizuar, si president i ardhshëm do të bëhem aut...

Osmani: Ndryshime kushtetuese duhet të ketë këtë vit që të mundemi deri në vitin 2030 të bëhemi anëtare e BE-së

Osmani: Ndryshime kushtetuese duhet të ketë këtë vit që të mundemi deri në vitin 2030 të bëhemi anëtare e BE-së

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i mbështetur nga "Fronti Evropian", Bujar Osmani...

Osmani për MIA-n: Presidenti duhet të jetë busull e orientimit gjeostrategjik të vendit

Osmani për MIA-n: Presidenti duhet të jetë busull e orientimit gjeostrategjik të vendit

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Presidenti i vendit duhet të jetë indi lidhës i narrativave të ndryshme...

Osmani: Politika e dyerve të hapura e NATO-s dhe zgjerimi i BE-së janë kyçe për përballimin e kërcënimeve ruse të sigurisë

Osmani: Politika e dyerve të hapura e NATO-s dhe zgjerimi i BE-së janë kyçe për përballimin e kërcënimeve ruse të sigurisë

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Është koha për një dinamikë të re në integr...

Osmani: Me përshpejtimin e integrimeve euroatlantike do ta forcojmë sigurinë tonë kolektive

Osmani: Me përshpejtimin e integrimeve euroatlantike do ta forcojmë sigurinë tonë kolektive

 Bruksel, 3 prill 2024 (MIA)  - Qëllimi i Maqedonisë së Veriut është që  t'i rrisë in...

Koalicioni VLEN: Shqiptarët nuk do t'ia falin Bujar Osmanit për rastin

Koalicioni VLEN: Shqiptarët nuk do t'ia falin Bujar Osmanit për rastin "Monstra"

Shkup, 27 mars 2024  Ashtu si...

BDI të shtunën mban konventën promovuese për kandidatin e tyre për president Bujar Osmani

BDI të shtunën mban konventën promovuese për kandidatin e tyre për president Bujar Osmani

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Me moton “Koha për presidentin e parë shqiptar”, Bashkimi Demokratik për...

ZGJEDHJET 2024/BDI: Bujar Osmani është kandidati i parë i konfirmuar për President të shtetit

ZGJEDHJET 2024/BDI: Bujar Osmani është kandidati i parë i konfirmuar për President të shtetit

Shkup, 27 shkurt 2024   Dita e mirë shihet në mëngjes! Bashkimi Demokratik...

Osmani u drejtua në Segmentin e nivelit të lartë të Këshillit për të drejta të njeriut të Kombeve të Bashkuara

Osmani u drejtua në Segmentin e nivelit të lartë të Këshillit për të drejta të njeriut të Kombeve të Bashkuara

Shkup, 26 shkurt 2024 (MIA) - Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut si bazë e rendit kusht...

Ndërtesa e MPJsë u ndriçua me ngjyrat e flamurit ukrainas në prag të dyvjetorit të pushtimit rus të Ukrainës

Ndërtesa e MPJsë u ndriçua me ngjyrat e flamurit ukrainas në prag të dyvjetorit të pushtimit rus të Ukrainës

 Shkup, 23 shkurt 2024 (MIA)  - Ndërtesa e Ministrisë së Punëve të Jashtme (MPJ) sonte ësh...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR