• недела, 26 мај 2024
„Поднеси барање за термин“ новина на веб страницата на МВР за побрзо закажување термин за фотографирање за лични документи

„Поднеси барање за термин“ новина на веб страницата на МВР за побрзо закажување термин за фотографирање за лични документи

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Министерството за внатрешни работи информира дека од вчера е воведена уш...

Image

Остани поврзан