• среда, 17 јули 2024
Тошковски на средба со Бомгартнер: Со чесно и посветено работење да ги постигнеме европските вредности дома

Тошковски на средба со Бомгартнер: Со чесно и посветено работење да ги постигнеме европските вредности дома

Скопје, 16 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски денеска имаше работна ср...

СДСМ: Петто убиство откако Тошковски е министер, ниедно не е расчистено

СДСМ: Петто убиство откако Тошковски е министер, ниедно не е расчистено

Скопје, 16 јули 2024  Состојбата со убиствата станува алармантна, а безбедноста на граѓ...

Тошковски - Јодер: Продлабочување на соработката со стратешкиот партнер САД за просперитетна и безбедна иднина

Тошковски - Јодер: Продлабочување на соработката со стратешкиот партнер САД за просперитетна и безбедна иднина

Скопје, 9 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, во рамките на посетата н...

Мицкоски и владината делегација ќе учествуваат на Самитот на НАТО во Вашингтон, ќе остварат бројни средби, а ќе биде официјализирана и нова инвестиција

Мицкоски и владината делегација ќе учествуваат на Самитот на НАТО во Вашингтон, ќе остварат бројни средби, а ќе биде официјализирана и нова инвестициј...

Скопје, 8 јули 2024 (МИА) - Претседателот на Владата Христијан Мицкоски заедно со министерот за одбр...

Тошковски - Тигањ: Хрватска e еден од најголемите поддржувачи на нашите евроинтеграции и реформите кон градење европска полиција

Тошковски - Тигањ: Хрватска e еден од најголемите поддржувачи на нашите евроинтеграции и реформите кон градење европска полиција

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошков...

Тошковски: „Сејф сити“ е круцијален за зголемување на безбедноста во сообраќајот

Тошковски: „Сејф сити“ е круцијален за зголемување на безбедноста во сообраќајот

Скопје, 5 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски вели дека поставувањето н...

ЦУК: Конститутивна седница на Управувачкиот комитет за координација и управување со системот за управување со кризи

ЦУК: Конститутивна седница на Управувачкиот комитет за координација и управување со системот за управување со кризи

Скопје, 4 јули 2024 (МИА) - Во просториите на Центарот за управување со кризи денеска се одржа конст...

Во Скопје, Тетово и Куманово набрзо ќе биде ставен во функција системот „Безбеден град“

Во Скопје, Тетово и Куманово набрзо ќе биде ставен во функција системот „Безбеден град“

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски најави дека системот „Без...

Тошковски: За најмногу два месеци ќе се нормализира процесот на вадење патни исправи

Тошковски: За најмногу два месеци ќе се нормализира процесот на вадење патни исправи

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски изјави дека може да се оч...

Тошковски - Дрекслер: Силна поддршка од Германија за борба против криминалот, за владеење на правото и креирање професионална полиција

Тошковски - Дрекслер: Силна поддршка од Германија за борба против криминалот, за владеење на правото и креирање професионална полиција

Скопје, 3 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски и директорот на Бирото за...

БЕСА: Средба со Тошковски за изнаоѓање решение за проблемите со редиците на гранични премини

БЕСА: Средба со Тошковски за изнаоѓање решение за проблемите со редиците на гранични премини

Скопје, 2 јули 2024  Во координација со министерот за внатрешни работи - Панче Тошковск...

Средба на министерот Тошковски со американската амбасадорка Агелер

Средба на министерот Тошковски со американската амбасадорка Агелер

Скопје, 1 јули 2024 (МИА) - Министерството за внатрешни работи во следниот период ќе биде фокусирано...

Тошковски: Нова полициска станица во oпштина Бутел, подобри услови за полициските службеници за поквалитетни услуги за граѓаните

Тошковски: Нова полициска станица во oпштина Бутел, подобри услови за полициските службеници за поквалитетни услуги за граѓаните

Скопје, 1 јули 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошков...

Тошковски: Континуирана обука на вработените во МВР за зајакната стручност и професионалност ќе донесе поголема безбедност за граѓаните

Тошковски: Континуирана обука на вработените во МВР за зајакната стручност и професионалност ќе донесе поголема безбедност за граѓаните

Скопје, 29 јуни 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски денеска заедно со директ...

Мицкоски: Борбата против корупцијата и организираниот криминал е главен приоритет на Владата

Мицкоски: Борбата против корупцијата и организираниот криминал е главен приоритет на Владата

Скопје, 29 јуни 2024 (МИА) - Премиерот Христијан Мицкоски во објава на неговиот официјален Фејсбук п...

Image

Остани поврзан