• среда, 17 јули 2024
Претседателот на Управниот суд Сејднини ги отфрла тврдењата дека врши притисок врз судиите кои одлучуваат за тужбите на Европскиот фронт

Претседателот на Управниот суд Сејднини ги отфрла тврдењата дека врши притисок врз судиите кои одлучуваат за тужбите на Европскиот фронт

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Управниот суд Бурим Сејдини вечерва на прес-конференциј...

Сејдини за МИА:  Досега не е пристигната ниту една жалба по одлуките на ДИК

Сејдини за МИА: Досега не е пристигната ниту една жалба по одлуките на ДИК

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Управен суд Бурим Сејдини за МИА информира дека досега...

Битолскиот стадион „Петар Милошевски“ подготвен за вечерни натпревари

Битолскиот стадион „Петар Милошевски“ подготвен за вечерни натпревари

  Битола, 8 мај 2024 (МИА) – Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) соопшти денеска...

Сејдини: Модерна и прогресивна федерација, тоа е целта за сите нас

Сејдини: Модерна и прогресивна федерација, тоа е целта за сите нас

Скопје, 20 април 2024 (МИА) – Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини,...

Сејдини: Имаме подготвено план за воведување ВАР

Сејдини: Имаме подготвено план за воведување ВАР

Скопје, 27 декември 2023 (МИА) – Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија донесе одлу...

Вработени поднеле кривична пријава против шефот на Управниот суд, Бурим Сејдини

Вработени поднеле кривична пријава против шефот на Управниот суд, Бурим Сејдини

Скопје, 9 јули 2023 (МИА) - Вработени во Управниот суд во Скопје поднесоа кривична пријава против пр...

Сејдини: Ги постигнавме најдобрите резултати во историјата, тоа е нашиот правец и за во иднина

Сејдини: Ги постигнавме најдобрите резултати во историјата, тоа е нашиот правец и за во иднина

Скопје, 12 март 2022 (МИА) - Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини на д...

Средба на министерот Османи со претседателот на ФФМ, Сејдини

Средба на министерот Османи со претседателот на ФФМ, Сејдини

Скопје, 15 јули 2021 (МИА) - Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска се сретнал со претсед...

Сејдини: Со самото учество на ЕП постигнавме успех, немам проблеми ниту со играчите ниту со селекторот

Сејдини: Со самото учество на ЕП постигнавме успех, немам проблеми ниту со играчите ниту со селекторот

Скопје, 22 јуни 2021 (МИА) - Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини, реч...

Сејдини: Фудбалерите демонстрираат желба за победа

Сејдини: Фудбалерите демонстрираат желба за победа

Букурешт, 17 јуни 2021 (МИА) – Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини ги...

Сејдини на средба со Филипче ги предаде билетите за здравствените работници

Сејдини на средба со Филипче ги предаде билетите за здравствените работници

Скопје, 8 јуни 2021 (МИА) – Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини денес...

Мојсовски: ФФМ и Сејдини забрануваат претседателот и премиерот да им посакаат среќа на фудбалерите

Мојсовски: ФФМ и Сејдини забрануваат претседателот и премиерот да им посакаат среќа на фудбалерите

Скопје, 1 јуни 2021 (МИА) - Не може никој да ме убеди дека претседател или премиер не може да ги испрат...

Сејдини: На ЕП ќе играме со досегашните дресови, ФФМ ја презема одговорноста за пропустот со новите

Сејдини: На ЕП ќе играме со досегашните дресови, ФФМ ја презема одговорноста за пропустот со новите

Скопје, 30 мај 2021 (МИА) - По реакцијата на јавноста како резултат на изгледот (бојата) на новиот репр...

Сејдини: Фудбалот се игра за фановите

Сејдини: Фудбалот се игра за фановите

Скопје, 30 мај 2021 (МИА) – Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини, прек...

Сејдини демантира раздор меѓу раководството на ФФМ и репрезентацијата

Сејдини демантира раздор меѓу раководството на ФФМ и репрезентацијата

Скопје, 9 април 2021 (МИА) – Претседателот на ФФМ Муамед Сејдини ги демантираше денеска како „новинарск...

Image

Остани поврзан