• вторник, 16 јули 2024
Керим: Пораката на Сиљановска Давкова беше за мнозинството граѓани што гласаа за неа, а не да се испровоцира Грција

Керим: Пораката на Сиљановска Давкова беше за мнозинството граѓани што гласаа за неа, а не да се испровоцира Грција

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Поранешниот министер за надворешни работи и дипломат Срѓан Керим, зборув...

Керим за украинскиот конфликт:  Како претседавачи на ОБСЕ може да понудиме медијација, мора да почне да се разговара

Керим за украинскиот конфликт: Како претседавачи на ОБСЕ може да понудиме медијација, мора да почне да се разговара

Скопје, 24 јануари 2023 (МИА) - Во конфликтот меѓу Русија и Украина сега нема ни разговори, сега збо...

Керим: Заслужуваме поинаков третман од ЕУ

Керим: Заслужуваме поинаков третман од ЕУ

Скопје, 24 јануари 2023 (МИА) – Ситуацијата со Бугарија тре...

Керим - Савада: Подобра промоција за зголемување на туристичката размена со Јапонија

Керим - Савада: Подобра промоција за зголемување на туристичката размена со Јапонија

Скопје, 22 октомври 2022 (МИА) - Постои голем туристички потенцијал во земјава. Со подобра промоција на...

Image

Остани поврзан