• вторник, 25 јуни 2024
Без струја делови од општините Ѓорче Петров и Петровец

Без струја делови од општините Ѓорче Петров и Петровец

Скопје, 24 јуни 2024 (МИА) - Без електрична енергија денеска ќе бидат делови од општините Ѓорче Петр...

Без струја утре делови од општина Карпош

Без струја утре делови од општина Карпош

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) -  Без електрична енергија утре ќе останат делови од општина Карпош.

Моќната интерконтинентална ракета „Булава“ стана дел од арсеналот на руската армија

Моќната интерконтинентална ракета „Булава“ стана дел од арсеналот на руската армија

Москва, 14 мај 2024 (МИА) - Руската интерконтинентална балистичка ракета „Булава“, која ја разви Мос...

Дел од општина Карпош утре без вода

Дел од општина Карпош утре без вода

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Поради изведување на водоводен приклучок со пречник од 150 милиметри н...

Промовирано ново возило дел од возниот парк на јавното претпријатие ,,Превоз

Промовирано ново возило дел од возниот парк на јавното претпријатие ,,Превоз" во Кавадарци

Кавадарци, 25 март 2024 (МИА) - Ново возило, дел од возниот парк на јавното претпријатие ,,Превоз",...

Дел од општина Бутел утре без струја

Дел од општина Бутел утре без струја

Скопје, 24 март 2024 (МИА) - Корисниците од населбата Радишани и селото Радишани во општина Бутел ут...

Без струја дел од населбата Злокуќани

Без струја дел од населбата Злокуќани

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Без електрична енергија денеска ќе останат корисниците од улица „Скупи“...

Без вода дел од  Батинци

Без вода дел од  Батинци

Скопје, 8 март 2024 (МИА) - Без вода денеска од 9:00 ќе бидат дел од жителите од  улица „3“ во&...

Поради дефект без вода корисниците од булеварите „Кузман Јосифовски Питу“ и „Јане Сандански“

Поради дефект без вода корисниците од булеварите „Кузман Јосифовски Питу“ и „Јане Сандански“

Скопје, 8 февруари 2024 (МИА) - Поради водоводен дефект на улична цевка од ф-150 мм на булевар „Кузм...

Без вода дел од село Сопиште

Без вода дел од село Сопиште

Скопје, 3 февруари 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од Ф-125 мм на ул.1 до црквата „Св.Мина“ во сел...

Без вода дел од населбата Пинтија

Без вода дел од населбата Пинтија

Скопје, 31 јануари 2024 (МИА) - Поради дефект на улица „Јабланица“ 54, денеска прекинато водоснабдув...

АД ЕСМ на инаугуративната работилница и лансирање на Проектот Феникс

АД ЕСМ на инаугуративната работилница и лансирање на Проектот Феникс

Скопје, 13 ноември 2023 (МИА) - Директорката на сектор за правни и општ...

Без струја дел од село Батинци

Без струја дел од село Батинци

Скопје, 21 октомври 2023 (МИА) - Поради технички зафати во електро - дистрибутивната мрежа, денеска...

Без вода дел од Чаир

Без вода дел од Чаир

Скопје, 17 август 2023 (МИА) - Поради дефект на цевка ф 250мм на ул.„Лазар Трповски“ бб, денеска пре...

Без вода дел од село Сопиште

Без вода дел од село Сопиште

Скопје, 18 мај 2023 (МИА) - Поради уличен дефект на водоводна цевка Ф 2“ на улица „14“ бр.36 во село...

Image

Остани поврзан