• сабота, 15 јуни 2024
Дел од Студеничани без вода

Дел од Студеничани без вода

Скопје, 14 јуни 2024 (МИА) - Без вода денеска од 9:40 часот е дел од Студеничани. Како што с...

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Прекинато водоснабдување за корисниците од неколку улици во Кисела Вода

Скопје, 14 јуни 2024 (МИА) - Прекинато водоснабдување  денеска од 8.30 часот ќе имаат корисници...

Минералната вода кај тетовско Бањиче не е исправна за пиење

Минералната вода кај тетовско Бањиче не е исправна за пиење

Тетово, 13 јуни 2024 (МИА) - Минералната вода кај тетовската излетничка месност Бањиче не е исправна...

Мичурин без вода

Мичурин без вода

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Без вода вечерва од  21:15 часот се дел од жителите од населбата М...

Чешмите низ центарот и штипските населби се во функција, се апелира да не се уништуваат на летните горештини

Чешмите низ центарот и штипските населби се во функција, се апелира да не се уништуваат на летните горештини

Штип, 11 јуни 2024 (МИА) - Пуштени во функција се сите чешми кои се нао...

Водата во Охридското Езеро со одличен квалитет и безбедна за спорт и рекреација

Водата во Охридското Езеро со одличен квалитет и безбедна за спорт и рекреација

Охрид, 11 јуни 2024 (МИА) – Водата во Охридското Езеро е микробиолошки и хемиски исправна и со најви...

Отстранети се дефектите и нормализирано е водоснабдувањето во високи зони во Куманово

Отстранети се дефектите и нормализирано е водоснабдувањето во високи зони во Куманово

Куманово, 10 јуни 2024 (МИА) - Нормализирано е водоснабдувањето во високите зони во Куманово, информ...

Повик за обука за спасители на вода во Струга

Повик за обука за спасители на вода во Струга

Струга, 7 јуни 2024 (МИА) - Општинската организација на Црвен крст во Струга денеска објави повик за...

Повисоките зони во Делчево денеска и утре без вода за пиење

Повисоките зони во Делчево денеска и утре без вода за пиење

Делчево, 5 јуни 2024 (МИА) - Поради реконструкција на дел од водоводната мрежа, повисоките места во...

Без вода жителите од улиците „Востаничка“ и „Св.Наум Охридски“

Без вода жителите од улиците „Востаничка“ и „Св.Наум Охридски“

Скопје. 4 јуни 2024 (МИА) - Без вода денеска од 9:30 часот се дел од ко...

Дел од општина Центар без вода

Дел од општина Центар без вода

Скопје, 4 јуни 2024 (МИА) - Без вода денеска од 9 часот ќе останат дел...

Стопански Двор и село Буковиќ без вода

Стопански Двор и село Буковиќ без вода

Скопје, 1 јуни 2024 (МИА) - Поради уличен дефект на цевка со пречник од 125 милиметри во горниот дел...

Без вода утре дел од улицата „20-ти Октомври“ во општина Центар

Без вода утре дел од улицата „20-ти Октомври“ во општина Центар

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Без вода утре ќе остане дел од улицата „20-ти Октомври“ во општина Цента...

АХВ: Водата од кумановскиот водовод е безбедна за пиење

АХВ: Водата од кумановскиот водовод е безбедна за пиење

Куманово, 29 мај 2024 (МИА) - Агенцијата за храна и ветеринарство денеска соопшти дека водата од кум...

Куманово ја чека потврдата за исправност на водата за пиење од Агенцијата за храна и ветеринарство

Куманово ја чека потврдата за исправност на водата за пиење од Агенцијата за храна и ветеринарство

Куманово, 28 мај 2024 (МИА) - Агенцијата за храна и ве...

Image

Остани поврзан