• понеделник, 17 јуни 2024
ХОПС-25 години борба за општество во кое сите се еднакви и никој не е оставен на маргините

ХОПС-25 години борба за општество во кое сите се еднакви и никој не е оставен на маргините

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Здружението ХОПС – Опции за здрав живот Скопје денеска одбележува 25 г...

Истражување за проценка на потребите на младите изложени на ризик

Истражување за проценка на потребите на младите изложени на ризик

21 февруари 2024  Во 2023 год...

Изложба и продажба на дела во Дневниот центар за рехабилитација и ресоцијализација на ХОПС

Изложба и продажба на дела во Дневниот центар за рехабилитација и ресоцијализација на ХОПС

Скопје, 19 мај 2022 (МИА) -  Во Дневниот центар за рехабилитација и ресоцијализација на...

Oглас за резиденцијален престој на двајца млади визуелни уметници на планината Огражден

Oглас за резиденцијален престој на двајца млади визуелни уметници на планината Огражден

Скопје, 15 јуни 2021 (МИА) - ХОПС – Опции за здрав живот Скопје распишува оглас за резиденцијален прест...

Штерјова од ХОПС: Граѓаните да имаат олеснет, легален и поевтин пристап до канабисот

Штерјова од ХОПС: Граѓаните да имаат олеснет, легален и поевтин пристап до канабисот

Скопје, 9 јуни 2021 (МИА) - Првпат во С.Македонија, заедно со доносителите на одлуки, заедно со сите ек...

Image

Остани поврзан