• недела, 14 јули 2024
Формиран Локален младински совет во Општина Јегуновце, за претседател избран Мартин Стојановски

Формиран Локален младински совет во Општина Јегуновце, за претседател избран Мартин Стојановски

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) -  Во рамки на Општина Јегуновце согласно одредбите од Закон за млади...

Image

Остани поврзан