• среда, 17 јули 2024
Детска колонија во Вински музеј Кавадарци, парите од продадените цртежи во хуманитарни цели

Детска колонија во Вински музеј Кавадарци, парите од продадените цртежи во хуманитарни цели

Кавадарци, 16 јули 2024 (МИА) - Детска колонија се реализира вечерва во дворот на Винскиот музеј Кав...

Во Вински музеј Кавадарци 13 илјади посетители за три ипол години

Во Вински музеј Кавадарци 13 илјади посетители за три ипол години

Кавадарци, 13 мај 2024 (МИА) - Вкупно 13 илјади посетители го имаат посетено Вински музеј Кавадарци...

Теракотните икони од Виничко кале по Англија и Шпанија на изложба во Вински музеј Кавадарци

Теракотните икони од Виничко кале по Англија и Шпанија на изложба во Вински музеј Кавадарци

Кавадарци, 7 февруари 2024 (МИА) - Теракотните икони од Виничко кале по претставувањето во Англија и...

Во Вински музеј Кавадарци хуманитарна изложба ,,Од дете за дете

Во Вински музеј Кавадарци хуманитарна изложба ,,Од дете за дете"

Кавадарци, 7 септември 2023 (МИА) - Со хуманитарна изложба „Од дете за дете“, во соработка со Здруже...

Отворена изложбата на ликовниот уметник Горан Боев во Вински музеј Кавадарци

Отворена изложбата на ликовниот уметник Горан Боев во Вински музеј Кавадарци

Кавадарци, 18 мај 2023 (МИА) - Слики портрети, пејзажи и апстракција, во акрил и комбинирана техника...

Посадени садници во околината на Вински музеј Кавадарци 

Посадени садници во околината на Вински музеј Кавадарци 

Кавадарци, 21 март 2023 (МИА) - Во чест на денот на пролетта, во околината на Вински музеј Кавадарци...

Винскиот музеј од Кавадарци ќе го одбележи „Свети Трифун“

Винскиот музеј од Кавадарци ќе го одбележи „Свети Трифун“

Кавадарци, 14 февруари 2023 (МИА) - Со уметност, музика и дегустација на вино,...

Image

Остани поврзан