• понеделник, 04 март 2024
УНХЦР: Околу 186.000 мигранти и бегалци годинава пристигнале на југот на Европа

УНХЦР: Околу 186.000 мигранти и бегалци годинава пристигнале на југот на Европа

Женева, 29 септември 2023 (МИА) - Околу 186.000 мигранти и бегалци годинава пристигнаа на југот од Е...

Image

Остани поврзан