• среда, 17 јули 2024
Во пресрет на летната туристичка сезона средба со туристички агенции во РЦГ Југ

Во пресрет на летната туристичка сезона средба со туристички агенции во РЦГ Југ

Кавадарци, 21 мај 2024 (МИА) - Во пресрет на летната туристичка сезона денеска во Регионалниот цента...

Туристичките агенции во Србија од денеска не продаваат аранжмани

Туристичките агенции во Србија од денеска не продаваат аранжмани

Белград, 1 октомври 2020 (МИА) - Т

Туристичките агенции во Австрија пред затворање

Туристичките агенции во Австрија пред затворање

Виена, 6 мај 2020 (МИА) - Иако се приближуваат летните одмори, туристичките агенции во Австрија се сооч...

Германските туристички агенции проценуваат загуба од 10,8 милијарди евра

Германските туристички агенции проценуваат загуба од 10,8 милијарди евра

Берлин, 4 мај 2020 (МИА) - Германскиот туристички сектор процени денеска дека до средината на јуни пора...

Image

Остани поврзан