• понеделник, 20 мај 2024
Кабинет на претседател: Пендаровски е актуелен претседател и за него важат посебни прописи за заштита на личноста вклучително и користење посебни службени возила

Кабинет на претседател: Пендаровски е актуелен претседател и за него важат посебни прописи за заштита на личноста вклучително и користење посебни служ...

Скопје, 11 март 2024 (МИА) - Претседателот Стево Пендаровски е актуелен...

ВМРО-ДПМНЕ: Маричиќ со службено возило на партиски работи, ДКСК да реагира

ВМРО-ДПМНЕ: Маричиќ со службено возило на партиски работи, ДКСК да реагира

3 март 2024  Медиумите објавија дека Бојан Маричиќ со службено возило пристигна да даде...

Градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, се откажа од службен автомобил и средства за репрезентација

Градоначалникот на Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, се откажа од службен автомобил и средства за репрезентација

Скопје, 28 октомври 2021 (МИА) - Градоначалн...

Возило на Владата на Црна Гора ја проби блокадата на граѓаните, во автомобилот била ќерката на премиерот

Возило на Владата на Црна Гора ја проби блокадата на граѓаните, во автомобилот била ќерката на премиерот

Подгорица, 8 април 2021 (МИА) - Н

Image

Остани поврзан