• понеделник, 17 јуни 2024
Бојмацалиев: Граѓаните да пријават ако имаат какви било закани за нарушување на изборниот процес 

Бојмацалиев: Граѓаните да пријават ако имаат какви било закани за нарушување на изборниот процес 

Кавадарци, 2 мај 2024 (МИА) - Одделенијата за внатрешни работи Неготино и Кавадарци се подготвени за...

Бочварски: Рекордни средства за подобрување на инфраструктурата во Штип и регионот

Бочварски: Рекордни средства за подобрување на инфраструктурата во Штип и регионот

Штип, 30 април 2024 (МИА) - Инвестираме рекордни средства во делот на патната и комуналната инфрастр...

Бојмацалиев: Над 603.000 патници на Меѓународниот аеродром Скопје, во првото тримесечје од 2024

Бојмацалиев: Над 603.000 патници на Меѓународниот аеродром Скопје, во првото тримесечје од 2024

Скопје, 29 април 2024 (МИА) - Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев...

Тошковски во посета на Отсекот за управни работи и ОВР во Кочани

Тошковски во посета на Отсекот за управни работи и ОВР во Кочани

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски, денеска бил в...

Бојмацалиев: Безбедносната состојба во реонот на СВР - Охрид поволна, приведувањето на новинарот ќе го разгледува внатрешна контрола во МВР

Бојмацалиев: Безбедносната состојба во реонот на СВР - Охрид поволна, приведувањето на новинарот ќе го разгледува внатрешна контрола во МВР

Охрид, 8 април 2024 (МИА) – Безбедносната ситуација на подрајето под ингеренции на СВР – Охрид е пов...

Работна посета на техничкиот министер Велковски на Југоисточниот регион

Работна посета на техничкиот министер Велковски на Југоисточниот регион

Скопје, 2 април 2024   Во рамките на теренски посети на Центрите за социјални р...

Трипуновски: Доаѓаат подобри времиња за земјоделците

Трипуновски: Доаѓаат подобри времиња за земјоделците

Скопје, 22 март 2024   Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарст...

Бојмацалиев: Со дигитализација против корупција

Бојмацалиев: Со дигитализација против корупција

Куманово, 21 март 2024 (МИА) - Граничната линија Север е безбедна, оцени дополнителниот заменик мини...

Претставници на Општина Охрид во работна посета на Кушадаси во Турција

Претставници на Општина Охрид во работна посета на Кушадаси во Турција

Охрид, 15 јануари 2024 (МИА) – Претставници на Општина Охрид присуствваа на неколкудневна работилниц...

Министерката Костадиновска-Стојчевска во посета на Делчево

Министерката Костадиновска-Стојчевска во посета на Делчево

Делчево, 21 декември 2023 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, денеска е...

Премиерот Ковачевски во работна посета на Брисел 

Премиерот Ковачевски во работна посета на Брисел 

Скопје, 5 декември 2023 (МИА) - Премиерот Димитар Ковачевски е во работ...

Спасовски, Николовски и Костадиновска-Стојчевска во посета на Битола

Спасовски, Николовски и Костадиновска-Стојчевска во посета на Битола

Скопје, 25 ноември 2023 (МИА) - Министрите за внатрешни работи, за земј...

Министерката Шукова во работна посета на Кавадарци 

Министерката Шукова во работна посета на Кавадарци 

Кавадарци, 13 ноември 2023 (МИА) - Министерката за животна средина Каја Шукова денеска беше во работ...

Вицепремиерката Грковска во работна посета на Грција

Вицепремиерката Грковска во работна посета на Грција

Скопје, 1 ноември 2023 (МИА) - Вицепремиерката за политики за добро владеење, Славица Грковска, од в...

Министерката Тренчевска во работна посета на Турција

Министерката Тренчевска во работна посета на Турција

Скопје, 26 октомври 2023 (МИА) - Министерката за труд и социјална полит...

Image

Остани поврзан