• четврток, 30 мај 2024
Обвинителство: Извршен увид, се испитуваат причините за опожарување на службениот автомобил на директорот на КПУ „Идризово“

Обвинителство: Извршен увид, се испитуваат причините за опожарување на службениот автомобил на директорот на КПУ „Идризово“

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје и вешти лица од...

Илиеска: Кукавички чин, имам одредени сомнежи, но не се потврдени

Илиеска: Кукавички чин, имам одредени сомнежи, но не се потврдени

Прилеп, 22 февруари 2024 (МИА) - Станува збор за кукавички чин. Има вознемиреност, но не се чувствув...

Опожарен автомобил на јавен обвинител во Прилеп

Опожарен автомобил на јавен обвинител во Прилеп

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Во текот на вчерашниот ден во Прилеп намерно е опожарен приватниот...

Опожарен автомобил во кумановското село Тромеѓа

Опожарен автомобил во кумановското село Тромеѓа

Куманово, 12 април 2023 (МИ...

Image

Остани поврзан