• понеделник, 17 јуни 2024
Швајцарија: Иницијативата за заштита на неутралност потпишана од над 133.000 луѓе

Швајцарија: Иницијативата за заштита на неутралност потпишана од над 133.000 луѓе

Берн, 11 април 2024 (МИА) – Организацијата „За Швајцарија“ денеска поднесе повеќе од 133.000 потписи...

Франција планира годинава да и донира на УНРВА 30 милиони евра ако агенцијата работи неутрално

Франција планира годинава да и донира на УНРВА 30 милиони евра ако агенцијата работи неутрално

Париз, 28 март 2024 (МИА) - Франција планира годинава да испрати 30 милиони евра на агенцијата на ОН...

ИСВ: Белорусија го смени Уставот, се откажа од неутралноста

ИСВ: Белорусија го смени Уставот, се откажа од неутралноста

Минск, 21 јуни 2023 (МИА) - Институтот за проучување на војната (ИСВ) во својот последен извештај на...

Image

Остани поврзан