• четврток, 30 мај 2024
„Хера“: Насилството меѓу момчињата сѐ поголемо, младите со сериозни предизвици со менталното здравје

„Хера“: Насилството меѓу момчињата сѐ поголемо, младите со сериозни предизвици со менталното здравје

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Според повеќето истражувања, врсничкото насилство меѓу момчињата е сѐ по...

Отворен првиот центар за поддршка и советување на момчиња и мажи

Отворен првиот центар за поддршка и советување на момчиња и мажи

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) – Прв центар за поддршка и советување на момчиња и мажи б...

Грозданова: Деветвалентна ХПВ вакцина и за момчиња од 12 до 18 години, да се спречи да бидат трансмитери и за заштита

Грозданова: Деветвалентна ХПВ вакцина и за момчиња од 12 до 18 години, да се спречи да бидат трансмитери и за заштита

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Осовременет е Календарот за редовна имунизација со деветвалентна ХПВ в...

ИЈЗ: Дебелината кај возрасните и децата во Северна Македонија стабилно на високо ниво

ИЈЗ: Дебелината кај возрасните и децата во Северна Македонија стабилно на високо ниво

Скопје, 4 март 2024 (МИА) - Дебелината кај возрасните и децата во Северна Македонија е стабилно на в...

Image

Остани поврзан