• среда, 29 мај 2024
МВР: Лажни се пријавите за наводно поставени експлозивни направи во училишта во Скопје

МВР: Лажни се пријавите за наводно поставени експлозивни направи во училишта во Скопје

Скопје, 17 февруари 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни ра...

Лажни пријавите за поставени експлозивни направи во училишта во Скопје 

Лажни пријавите за поставени експлозивни направи во училишта во Скопје 

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - По спроведената проверка утврдено е дека пријавите за поставени ек...

Image

Остани поврзан