• недела, 19 мај 2024
Крива Паланка и Менемен, Турција отпочнаа постапка за збратимување 

Крива Паланка и Менемен, Турција отпочнаа постапка за збратимување 

Крива Паланка, 19 мај 2024 (МИА) - Како прва збратимена општина во историјата на турскиот град Менем...

Во Крива Паланка отворена изложбата

Во Крива Паланка отворена изложбата "Нова перспектива-Трансформер продукција"

Крива Паланка, 17 мај 2024 (МИА) - Националната установа Центар за култура Крива Паланка синоќа рефл...

Драган Мијалковски ќе настапи на Свечена академија во Крива Паланка по повод 24 Мај

Драган Мијалковски ќе настапи на Свечена академија во Крива Паланка по повод 24 Мај

Крива Паланка, 15 мај 2024 (МИА) - На годинашната Свечена академија по...

Општина Крива Паланка додели по 3000 денари за секој матурант од градот

Општина Крива Паланка додели по 3000 денари за секој матурант од градот

Крива Паланка, 14 мај 2024 (МИА) - Во пресрет на матурската прослава на средношколците од завршните...

Кошаркарките на Баскет кам 2011 ќе ја бранат титулата против Вардар

Кошаркарките на Баскет кам 2011 ќе ја бранат титулата против Вардар

  Македонска Каменица, 10 мај 2024 (МИА) – Кошаркарките на Баскет кам 2011 ќе ја бранат...

Денеска гласаат вкупно 505 изнемоштени и болни лица од Крива Паланка, Ранковце и Кратово

Денеска гласаат вкупно 505 изнемоштени и болни лица од Крива Паланка, Ранковце и Кратово

Крива Паланка, 7 мај 2024 (МИА) - Во Општина Крива Паланка денеска за двојните избори во државата гл...

Во Крива Паланка ќе се одржи манифестацијата

Во Крива Паланка ќе се одржи манифестацијата "Велигденска традиција"

Крива Паланка, 5 мај 2024 (МИА) - Со изложба на велигденски декорации и изработки, натпревари во нај...

Ретро-шоу на олдтајмери во Крива Паланка

Ретро-шоу на олдтајмери во Крива Паланка

Крива Паланка, 4 мај 2024 (МИА) - На централниот градски плоштад во Крива Паланка, денеска се одржа...

Проектот „Заедно“ за јавно застапување и активизам на младите за промоција на помирување и меѓуетничкиот дијалог

Проектот „Заедно“ за јавно застапување и активизам на младите за промоција на помирување и меѓуетничкиот дијалог

Крива Паланка, 29 април 2024 (МИА) - Младински активности за заедничко...

Во Крива Паланка излезноста до 13 часот е 42,08 отсто

Во Крива Паланка излезноста до 13 часот е 42,08 отсто

Крива Паланка, 24 април 2024 (МИА) – Излезноста во Крива Паланка до 13 часот изнесува 42,08 отсто од...

Во Крива Паланка излезноста на изборите до 11 часот е 24,5 отсто 

Во Крива Паланка излезноста на изборите до 11 часот е 24,5 отсто 

Крива Паланка, 24 април 2024 (МИА) -  Во Крива Паланка денеска до 11 часот на првиот круг од пр...

Излезноста во Крива Паланка 9,54 отсто, во Кратово 6,85

Излезноста во Крива Паланка 9,54 отсто, во Кратово 6,85

Крива Паланка, 24 април 2024 ( МИА) - Во Крива Паланка излезноста на гласачите во првите два часа од...

Во Крива Паланка гласале 224 болни лица, во Ранковце 41

Во Крива Паланка гласале 224 болни лица, во Ранковце 41

Крива Паланка, 23 април 2024 (МИА) - Од пријавените 238 изнемоштени и болни лица во Општина Крива Па...

Во Крива Паланка утре ќе гласаат 238 изнемоштени и болни лица, а 45 во Ранковце

Во Крива Паланка утре ќе гласаат 238 изнемоштени и болни лица, а 45 во Ранковце

Крива Паланка, 22 април 2024 (МИА) - Во Општина Крива Паланка утре на в...

Во Центарот за култура Крива Паланка се одржа работилница „Читај и илустрирај

Во Центарот за култура Крива Паланка се одржа работилница „Читај и илустрирај"

Крива Паланка, 20 април 2024 (МИА) - Со обработка на одбрани училишни лектири и илустрации од истите...

Image

Остани поврзан