• вторник, 16 јули 2024
Општина Штип за тековната година наплатила 30% од данокот на имот

Општина Штип за тековната година наплатила 30% од данокот на имот

Штип, 30 мај 2024 (МИА) - Речиси 18.000 решенија за данок на имот се испратени до граѓаните оваа год...

Над 4.000 решенија за присилна наплата за данок на имот изготви Општина Штип

Над 4.000 решенија за присилна наплата за данок на имот изготви Општина Штип

Штип, 25 јануари 2024 (МИА) - Општина Штип изготви вку...

Куманово испрати опомени за неплатени обврски по основ на данок на имот и за назив на деловна просторија

Куманово испрати опомени за неплатени обврски по основ на данок на имот и за назив на деловна просторија

Куманово, 18 јануари 2023 (МИА) – Секторот за даноци и такси при Општина Куманово ги достави оп...

Град Скопје: Граѓаните да ги платат сметките за данок на имот за 2019 и 2020 година

Град Скопје: Граѓаните да ги платат сметките за данок на имот за 2019 и 2020 година

Скопје, 1 ноември 2022 (МИА) - Град Скопје апелира граѓаните да ги намират сите неплатени сметки по осн...

ЗЕЛС со повик за подмирување на данокот на имот заради избегнување на дополнителни трошоци за граѓаните од присилна наплата

ЗЕЛС со повик за подмирување на данокот на имот заради избегнување на дополнителни трошоци за граѓаните од присилна наплата

Скопје, 11 април 2022 (МИА) - Во општините во тек е постапка за доставување на решенијата за данок на и...

Општина Куманово ги повика обврзниците да поднесат пријава за утврдување данок на имот и за фирмарина

Општина Куманово ги повика обврзниците да поднесат пријава за утврдување данок на имот и за фирмарина

Куманово, 3 јануари 2022 (МИА) - Од Општина Куманово денеска ги повикаа граѓаните и правните субје...

Image

Остани поврзан