• недела, 14 јули 2024
Јавен состанок на АП: Пратки без царина преку косовско-македонската граница, кешот низ поштенските мрежи создава проблеми

Јавен состанок на АП: Пратки без царина преку косовско-македонската граница, кешот низ поштенските мрежи создава проблеми

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) –  На косовско-македонската граница поминуваат поштенски пратки без ц...

Прв информативен караван „АП поблиску до корисниците на поштенските услуги“

Прв информативен караван „АП поблиску до корисниците на поштенските услуги“

Скопје, 28 март 2024 (МИА) - Агенцијата за пошти во соработка со Канцел...

Поскапуваат дел од поштенските услуги

Поскапуваат дел од поштенските услуги

Скопје, 1 септември 2023 (МИА) -   Нови цени на поштенските услуги во меѓународниот поштен...

Вратен монополот на поштенските услуги

Вратен монополот на поштенските услуги

Скопје, 2 ноември 2022 (МИА) - Агенцијата за пошти објави дека повторно е вратен ценовниот монопол за у...

Image

Остани поврзан