• понеделник, 17 јуни 2024
Тошковски во посета на Полициското одделение Сарај и Единицата за внатрешни работи Ѓорче Петров

Тошковски во посета на Полициското одделение Сарај и Единицата за внатрешни работи Ѓорче Петров

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски денеска бил во...

Image

Остани поврзан