• вторник, 23 јули 2024
Ерменија ќе го бојкотира состанокот на Организацијата на Договорот за колективна безбедност предводена од Русија

Ерменија ќе го бојкотира состанокот на Организацијата на Договорот за колективна безбедност предводена од Русија

Ереван, 28 февруари 2024 (МИА) - Ерменија соопшти дека нема да присуствува на состанокот на воената...

Ерменија го замрзна членството во Организацијата на Договорот за колективна безбедност

Ерменија го замрзна членството во Организацијата на Договорот за колективна безбедност

Ереван, 23 февруари 2024 (МИА) – Ерменија го замрзна своето членство во Организацијата на Договорот...

Киргистан ќе биде домаќин на воена вежба на ОДКБ

Киргистан ќе биде домаќин на воена вежба на ОДКБ

Во Русија ќе се одржат воени вежби на ОДКБ

Во Русија ќе се одржат воени вежби на ОДКБ

Москва, 1 ноември 2021 (МИА) – Земјите-членки на Организацијата договор за колективна безбедност (ОДКБ)...

Image

Остани поврзан