• недела, 19 мај 2024
Донесен оперативниот план за 2024 година за примена на Резолуцијата на ООН 13/25 ,, Жени, мир и безбедност (2020-2025)

Донесен оперативниот план за 2024 година за примена на Резолуцијата на ООН 13/25 ,, Жени, мир и безбедност (2020-2025)

Скопје, 22 февруари 2024 (МИА) - Министерството за правда го донесе Годишниот оперативен план за 202...

Image

Остани поврзан