• петок, 16 февруари 2024

MTEL во Германија - врвни ТВ содржини и разговори по поволни цени на едно место

MTEL во Германија - врвни ТВ содржини и разговори по поволни цени на едно место

Современите технологии ни помагаат не само во секојдневната комуникација и решавањето различни предизвици, туку се многу често се и пригоден извор на забава и подобрување на расположението. Носталгијата може да биде едно од оние расположенија со кои редовно се среќаваат нашите роднини или пријатели расеани ширум светот. Често размислуваме што да им испратиме, за делчиња од некогашната татковина да станат пријатен момент во сложувалката на нивното секојдневие.

Зошто не се слушаме почесто, како да им го пренесеме тоа специфично делче од овој простор? Во барањето одговор може да ни помогне сознанието дека, од неодамна, во Германија е присутна МТЕЛ Германија, членка на Телеком Србија групацијата, со што оваа компанија продолжи да се шири на европскиот пазар.

Деловите од овие простори се можеби најдобро одразени во различните телевизиски содржини што ги нуди премиум ТВ пакетот МТЕЛ, особено ексклузивните драмски програми, домашните серии и филмови во кои се појавуваат најдобрите актери од Балканот во врвни домашни продукции или во соработка со водечки светски продукции, како што е „Амазон Прајм Видео“. Покрај програмите за игри и Видео клубот, пакетите на МТЕЛ содржат и одличен избор на омилени музички, спортски и информативни ТВ канали од поранешна Југославија. 

Пакетите за мобилни телефони МТЕЛ содржат сè што ви е потребно. Тие вклучуваат и интернет и разговори, така што МТЕЛ #45 нуди 45 GB за сурфање на мрежата во Германија, ЕУ, Велика Британија, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Швајцарија и Македонија, додека со пакетот „Олнет Флет“ корисниците добиваат неограничени разговори во Германија и кон МТЕЛ зоната. Додатокот „Роаминг Плус“, единствен на германскиот пазар, обезбедува уште 12 GB интернет сообраќај во Русија, Турција, Албанија, Израел, Египет и Индија. Ова, како и сите други тарифи во Германија, е заокружено со вклучената заштита од сајбер закани „МТЕЛ Нетпротект“, која на корисниците им обезбедува автоматска заштита од пристап до небезбедни веб-локации. 

Обезбедувањето услуги во Германија и официјалното покривање на целиот регион, кој ги вклучува и Австрија и Швајцарија, носи и бројни придобивки за корисниците, како што е уникатната МТЕЛ зона. На овој начин, овозможен е роаминг во сите мрежи на членовите на групата, без дополнителни трошоци, како и неограничено јавување на сите мрежи на групацијата Телеком Србија во Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Швајцарија, Германија и Австрија. 

 

____________________________________________

MИА - ОТС Комерцијални соопштенија

Напомена: Оригинален текст. За содржината е одговорен нарачателот.

Тагови

Остани поврзан