• понеделник, 20 мај 2024

Техничкиот премиер Џафери на Меѓународниот форум за жени, мир и безбедност во Приштина

Техничкиот премиер Џафери на Меѓународниот форум за жени, мир и безбедност во Приштина

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Техничкиот премиер Талат Џафери денеска ќе присуствува и ќе се обрати на Меѓународниот форум за жени, мир и безбедност во Приштина, Република Косово.

По завршување на форумот, Џафери ќе се сретне со Вјоса Османи Садриу, претседателка на Република Косово и со Бајрам Бегај, претседател на Република Албанија. мч/вг/

фото: МИА архива

 

Остани поврзан