• вторник, 27 февруари 2024

Спасовски на средба со раководствата на СВР Куманово и Тетово и Регионалниот центар Север

Спасовски на средба со раководствата на СВР Куманово и Тетово и Регионалниот центар Север

Скопје, 11 декември 2023 (МИА) - Министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со дел од раководството на МВР ќе оствари работна средба со раководствата на секторите за внатрешни работи Куманово, Тетово и Регионалниот центар Север.

Работната средба ќе се одржи во просториите на СВР Куманово. ев/мд/

Остани поврзан