• вторник, 25 јуни 2024
Приведен дилер во Куманово

Приведен дилер во Куманово

Скопје, 22 јуни 2024 (МИА) - Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека вчера во Кумано...

Петровска во Куманово: Членовите на СДСМ директно ќе ги бираат кандидатите за пратеници и советници 

Петровска во Куманово: Членовите на СДСМ директно ќе ги бираат кандидатите за пратеници и советници 

Скопје, 21 јуни 2024 Кандидатката за претседател на СДСМ, Славјанка Петровска вчера пред чле...

Деспотовски: Изборите на 30 јуни се референдум за СДСМ – продолжуваме по старо или одиме по ново

Деспотовски: Изборите на 30 јуни се референдум за СДСМ – продолжуваме по старо или одиме по ново

Скопје, 21 јуни 2024 Кандидатот за претседател на Социјалемократскиот сојуз на Македонија, Ј...

Филипче: Ќе ја отвориме работата на комисиите – политиките ќе се градат врз основа на широка стручна дебата

Филипче: Ќе ја отвориме работата на комисиите – политиките ќе се градат врз основа на широка стручна дебата

Скопје, 21 јуни 2024 Венко Филипче, кандидат за претседател на СДСМ, вчера во Куманово пред...

Се изнесува сметот во Куманово, општината и населението постигнаа договор 

Се изнесува сметот во Куманово, општината и населението постигнаа договор 

Куманово, 21 јуни 2024 (МИА) - По два дена блокада на кумановска депонија Краста, жителите на Пчиња,...

Почна со работа отворениот базен во Куманово

Почна со работа отворениот базен во Куманово

Куманово, 17 јуни 2024 (МИА) - Почна со работа отворениот базен во рамки на спортскиот комплекс базе...

Зголемен број интервенции на кумановската Итна помош

Зголемен број интервенции на кумановската Итна помош

Куманово 15 јуни 2024 (МИА) - Зголемен е бројот на повици и интервенции на кумановската Итна помош,...

Млади невработени кумановци можат да аплицираат за обуки за напредни ИТ вештини и специјалист за човечки ресурси

Млади невработени кумановци можат да аплицираат за обуки за напредни ИТ вештини и специјалист за човечки ресурси

Куманово, 14 јуни 2024 (МИА) - Младите невработени лица од Куманово, активни баратели на работа можа...

Бесплатниот превоз во Куманово завршува на 30 јуни годинава

Бесплатниот превоз во Куманово завршува на 30 јуни годинава

Куманово, 14 јуни 2024 (МИА) - На 30 јуни годинава истекува субвенционирањето на бесплатниот автобус...

Кабаст отпад на повеќе локации во Куманово, „Чистота и Зеленило“ ги повика граѓаните да се обратат до претпријатието

Кабаст отпад на повеќе локации во Куманово, „Чистота и Зеленило“ ги повика граѓаните да се обратат до претпријатието

Куманово, 13 јуни 2024 (МИА) - Несовесни граѓани од Куманово исфрлаат фотелји, кревети, гарнитури на...

Средба на млади од Куманово и Никшиќ во рамки на проектот „Урбаната култура ги поврзува младите од Западен Балкан“

Средба на млади од Куманово и Никшиќ во рамки на проектот „Урбаната култура ги поврзува младите од Западен Балкан“

Куманово, 13 јуни 2024 (МИА) - Млади од ИТ секторот од Куманово во рамки на проект за регионална моб...

Кумановци бараат да се обноват семафорите на неколку крстосници

Кумановци бараат да се обноват семафорите на неколку крстосници

Куманово, 10 јуни 2024 (МИА) - Кумановци реагираат дека семафори на неколку крстосници во градот не...

Отстранети се дефектите и нормализирано е водоснабдувањето во високи зони во Куманово

Отстранети се дефектите и нормализирано е водоснабдувањето во високи зони во Куманово

Куманово, 10 јуни 2024 (МИА) - Нормализирано е водоснабдувањето во високите зони во Куманово, информ...

Казни за 113 возачи во Куманово

Казни за 113 возачи во Куманово

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Во текот на вчерашниот ден во периодот од 14.00 до 20.00 часот Секторот...

Изложба „Рекомпониран ритам“ во Уметничката галерија Куманово

Изложба „Рекомпониран ритам“ во Уметничката галерија Куманово

Куманово, 6 јуни 2024 (МИА) - Утревечер со почеток во 20:00 часот...

Image

Остани поврзан